Integritetspolicy

Här beskriver jag hur jag hanterar dina personuppgifter på webbplatsen a-motion.se.

Företaget A-motion har tjänster inom personlig träning och kostrådgivning. Jag som äger A-motion heter Anna Mörlid och det är också jag som driver och ansvarar för webbplatsen: www.a-motion.se. Har du frågor om webbplatsen, kontakta mig.

När och varför jag samlar in dina personliga uppgifter:

Jag samlar in personuppgifter (namn och e-post) när du kontaktar mig via e-post, telefon eller via formuläret på webbplatsen. Dina personliga uppgifter sparar jag för att kunna ha en bra kontakt med dig under tiden du funderar på att bli kund hos mig eller är min kund.

Jag sparar uppgifterna om dig så länge som du är kund hos mig.

Du kan när som helst ta tillbaka till samtycke till att jag sparar sina personliga uppgifter. Du kan också begära en kopia av de uppgifter jag har sparade, göra ändringar i dessa uppgifter eller radera dem.

Vill du göra det, hör av dig till mig. När jag har raderat dina uppgifter har jag inte längre rätt att till exempel skicka marknadsföring om mina tjänster till dig.

Skydd av dina uppgifter

Jag delar inte med mig av din personliga information till några utomstående personer.

Anna Mörlid, ägare av PT-studion A-motion.
Anna Mörlid, personlig tränare och kostrådgivare på A-motion.